Gastronomi på efterskole

– I gastronomi tager vi madlavning op på et sjovere og mere kreativt niveau

Gastronomi er den moderne form for hjemkundskab. Vælger du gastronomi som valgfagVesterbølles kreative Efterskole, kommer du til at trylle de lækreste retter frem.

Der arbejdes med køkkenhåndværket på kreativ vis, og maden skal både smage og være en fryd for øjet. Du får masser af tips og tricks undervejs.

Faget er for alle uanset erfaringer med at lave mad. Det eneste, der kræves er interesse og lyst til at prøve kræfter med faget og dets mange muligheder for at trylle i et køkken. Du får mulighed for at bruge dine kreative evner inden for faget og prøve nogle teknikker, som man skal kende for at kunne begå sig i et køkken på daglig basis, eller hvis man på et senere tidspunkt har lyst til at lære mere om kokkefaget. 

Vi har generelt fokus på hverdagskøkkenet, så du kan lave sund mad til dig selv, når du siger farvel til mor og far. Der er plads til at lære de gode, gammeldags, danske, klassiske retter samt nye og spændende retter fra hele verden.

gastronomi som valgfag på Vesterbølle Efterskole
gastronomi