Tilmelding

Bliv elev på Vesterbølle Efterskole

Proceduren for tilmelding er, at man først besøger os. Hvert år afholder vi åbent hus til Efterskolernes Dag i september og Efterskolernes Aften i januar, hvor man har gode muligheder for at se og opleve efterskolen. Løbende afholder vi også besøgsaftener, hvor man får en rundvisning samt information om det at gå på Vesterbølle Efterskole. Efterskolernes Dag og Efterskolernes Aften kræver ikke tilmelding, men hvis du gerne vil til besøgsaften eller på et individuelt besøg, kan du booke dig ind her:

Book besøg

Har du allerede besøgt os, og er kommet frem til, at Vesterbølle er det helt rigtige valg, så er næste skridt at udfylde en tilmeldingsblanket. Efter tilmelding opkræves et tilmeldingsgebyr på kr. 2000. Dertil er der et depositum på kr. 2000, som normalt tilbagebetales efter endt efterskoleophold. Afbrydes efterskoleopholdet efter opstart og i utide opkræves et afbrydelsesgebyr.

Efter tilmelding vil du løbende få en hilsen fra os samt lidt information om, hvad der aktuelt sker på Vesterbølle. Inden start inviteres alle tilmeldte elever for det kommende skoleår til Nye elevers aften – et arrangement hvor alle de kommende elever får mulighed for at møde hinanden.