Efterskolernes dag 2024

Efterskolernes Dag søndag d. 29. september 2024 kl. 13-18

Efterskolernes Dag på Vesterbølle Efterskole 2024 er dagen, hvor du har alle tiders mulighed for at opleve Vesterbølle Efterskole. Vi åbner dørene og viser hele vores efterskole frem. Bemærk at vi har udvidet åbningstiden til kl. 18.00.

Tilmelding er ikke nødvendig.

Du er også velkommen til at finde begivenheden på vores facebook side. Her kan du også følge med i vores hverdag. 

 

Rundvisning på Efterskolernes Dag 2024

Vores elever sørger for, at du og dine forældre får en rundvisning, og du får mulighed for at snuse til vores mange aktiviteter, linjefag og valgfag. Du kommer forbi vores “valgfagsvæg”, hvor du får overblik over alle vores mange linje- og valgfag, og hvad de går ud på.

Du får set skolens faciliteter som eksempelvis vores undervisningslokaler, musiklokalet, vores haller og ikke mindst vores fede friluftsfaciliteter med svedehytte, bålhytte, klatretårn og meget andet.

Vores elever viser dig også værelserne og fortæller om, hvordan det er at bo her på Vesterbølle, hvordan det fungerer med værelseskammerater osv. Der kan være mange spørgsmål undervejs, og vores elever er ofte de bedste til at svare på mange af dem. Det kan være helt lavpraktisk om fx. tøjvask, måltider, valgfag, eller weekender.

Personlig samtale

Vores lærere står derefter klar til en snak med dig og dine forældre. Her får du flere informationer om skolens baggrund, dagsrytmen, den boglige undervisning, skema, husorden, rejser, arrangementer og ikke mindst økonomi.

Har du brug for at vide mere om noget fagspecifikt eller lignende, så forsøger vi at sætte dig i kontakt med den medarbejder, som bedst kan hjælpe dig med dine spørgsmål. Alternativt kan du evt. blive ringet op efter dit besøg på Efterskolernes Dag.

Tilmelding

Hvis du allerede ved besøget på Efterskolernes Dag beslutter dig for, at Vesterbølle Efterskole er den helt rigtige efterskole for dig, så mangler du bare at udfylde en tilmeldingsblanket. Der kan være rift om elevpladserne hos os, og vi opretter venteliste i fald, det er nødvendigt. Her er det tilmeldingstidspunktet, der kan være afgørende for, om du får tilbudt en plads.

Samtidig er det selvfølgelig vigtigt, at du er afklaret med beslutningen og bruger betænkningstid, hvis du har brug for det.

Besøg os på et andet tidspunkt

Hvis du ikke kan vente med at besøge os til Efterskolernes dag, så har du mulighed for at booke et besøg på et andet tidspunkt.