Højskoleaften med Lene Beier

Mandag den 22. april 2024

kl. 19.30 - dørene åbnes kl. 19.00

Billetpris kr. 150 - inkl. kaffe og kage

Unummererede pladser

Online billetsalg er lukket. Mulighed for køb af billet i døren.

Oplev Lene Beier, når hun gæster Vesterbølle Efterskole med sit foredrag Gi’r du en kop kaffe – version 2.0?

Gi'r du en kop kaffe - version 2.0

Lene Beier fortæller i sit foredrag om sin journalistiske tilgang og ja, hvordan en god kop kaffe bare er befordrende, barrierenedbrydende og fortrolighedsskabende for den gode snak.

I foredraget fortæller hun om, hvordan hun i de efterhånden mange TV-programmer, som hun har stået i spidsen for, kommer helt tæt på de medvirkende – personligt, åbent og ærligt. For Lene er det alfa og omega, at man skal kunne se og mærke personerne, at man kommer tæt på dem uden, at det bliver grænseoverskridende. Hun fortæller også om de mange personlige overvejelser, og hvad man gør for at passe bedst muligt på de medvirkende.

Lene Beier tager os med på en interessant tur bag kameraet på de populære TV-programmer som ”Landmand søger kærlighed”, ”Beier bygger”, ”Hjem til gården” m.fl. og bringer samtidig også sig selv i spil. Turen er krydret med sjove anekdoter fra de mange optagelser og livet på landevejen med en TV-produktion.

Om Lene Beier

Lene Beier lavede et karriereskifte fra skolelærer til TV og startede i 2013 sin karriere som TV-vært på TV2 Fri og er siden kendt fra en række TV-programmer.