Højskoleaften med Chris MacDonald
- Er afholdt

Onsdag den 19. april 2023

kl. 19-21 - dørene åbnes kl. 18.30

Billetpris kr. 175 - inkl. kaffe og kage

Unummererede pladser

Oplev Chris MacDonald, når han gæster Vesterbølle Efterskole med sit foredrag ”Koden til præstation og trivsel”.

Koden til præstation og trivsel

Chris er en inspirerende formidler og belyser essentielle budskaber uden løftede pegefingre men med humor og indsigt.

I foredraget har han fokus på, hvad nøglen er til at kunne præstere og trives godt samtidig i en verden, hvor der ikke er langt fra præstation til stress. Chris har brugt de sidste 20 år på at grave i menneskets urgamle genetik og moderne videnskab for at finde svaret på netop det spørgsmål. Det har udmøntet sig i Chris’ inspirerende formel for, hvordan vi kan øge vores kapacitet og præstere på højt niveau – samtidig med, at vi passer godt på os selv.

Chris vil fortælle om betydningen af sociale relationer, energihåndtering, mental indstilling og balancen mellem udfordringer og stress. Foredraget vil føre dig gennem videnskabens største opdagelser og udstyre dig med de redskaber, der ligger bag at have det godt – og at præstere godt.

Du kan se frem til en spændende og lærerig aften med grin og plads til selvrefleksion.

Om Chris MacDonald

Chris MacDonald er født i 1973 og opvokset i Seattle i USA. Han har siden 1999 boet i Danmark. Han har en baggrund som topatlet og er kandidat i humanfysiologi og er ekspert i mental og fysisk sundhed. Han er kendt fra en række populære tv-programmer og har også udgivet flere bøger med fokus på sundhed. Chris har stor erfaring som foredragsholder og møder og inspirerer sit publikum med sin autentiske personlighed.

Chris Mac Donald på Vesterbølle Efterskole

Foto: Just Human