Efterskolecamp

Den 18.-19. marts 2023
- tilmelding er lukket

På Vesterbølle Efterskole har du mulighed for at opleve efterskolelivet på nært hold. Én gang om året inviterer vi indenfor til efterskolecamp, hvor du garanteres et døgn med spændende aktiviteter, fuld gas og højt humør.

En ægte efterskoleoplevelse

Du bor og spiser på efterskolen. Du bliver indlogeret på et værelse og oplever, hvordan man bor som elev på Vesterbølle Efterskole. Du kommer også til at møde efterskolelærere, som brænder for efterskolelivet. Samtidig får du mulighed for at prøve en masse af de ting, som karakteriserer alt det fede ved efterskole. Du kan bl.a. se frem til en tur i svedehytten, volleykamp, rouladerundbold, bålhygge og temafest.

Med andre ord får du en forsmag alt det bedste fra efterskolelivet.

Vi er en efterskole i Nordjylland med masser af faciliteter, og de er til for at blive brugt. Vi er placeret i naturskønne omgivelser i Vesthimmerland, og vi råder over et lækkert udeområde med bålhytte, vildmarksbad, boldbaner, beachvolleybane og meget andet – alt sammen står til rådighed for campdeltagerne. Indenfor har vi idrætshaller, musiklokale, krealokale og andet, så der skal nok blive rig mulighed for at boltre sig. Imellem aktiviteterne er du også velkommen til at udfordre dine camp-kammerater i fx pool eller airhockey.

Hvem kan deltage på efterskolecamp

Efterskolecamp er for elever i 6.-9. klasse. Man kan deltage alene eller komme med en kammerat, bror, søster eller andre. Det vigtigste er, at man har mod på nye oplevelser sammen med en masse andre unge, og at man er nysgerrig på, hvad efterskole egentlig er for noget.

Efterskolecamp på Vesterbølle Efterskole koster 200 kr. som dækker forplejning og en lækker t-shirt eller lignende. Betaling foregår på mobilepay efter din tilmelding. Er du allerede tilmeldt som elev på Vesterbølle, så kan du deltage gratis.

Vi starter lørdag d. 18. marts kl. 10.00 med drop off og indkvartering. Der er afslutning og afhentning igen søndag d. 19. marts kl. 14.00.

Er du i tvivl, om efterskolecamp er noget for dig, eller har du spørgsmål så kontakt os endelig.