Faciliteter

Fantastiske rammer inde og ude

På Vesterbølle har vi rammerne til et både sjovt og spændende efterskoleophold. Faciliteterne er mange både indendørs og udendørs, og de er til for at blive brugt af dig og dine kammerater.

Du vil hver dag have din færden rundt på hele skolen. Den boglige undervisning finder sted i vores velindrettede og lyse klasselokaler, mens fællestimer og andet foregår i vores foredragssal. Derudover er der en masse faciliteter, som du kommer til at bruge både i dine linje- og valgfag samt i din fritid.

Musiklokale

Vores musiklokale bruges til både linjefag og en række valgfag. Lokalet er veludstyret med instrumenter, lydudstyr og har også et lydstudie, som kan benyttes til indspilninger. Mange går også i musiklokalet i fritiden for at øve og hygge sammen om musikken.

Friluftsområde og sportsbaner

Området består af et lækket bålområde med bålhytte, en mindre hytte, flere sheltere, vildmarksbad og meget andet. Vi har også et nyt 30 meter højt klatretårn – en vindmølle som er ombygget og benyttes i forbindelse med linjefaget outdoor samt valgfaget klatring.

Derudover råder vi over boldbaner, beachvolleybane og en friluftsscene.

Idrætshaller og fitnesslokale

Vi har to haller, som primært bruges til vores mange idrætsfag, som fx volley, basketball, badminton, rytmisk gymnastik osv. I forbindelse med hallerne ligger også vores fitnesslokale med forskellige træningsmaskiner, løbebånd, vægte og meget andet, som kan give sved på panden.

Esportlokale

I linjefaget og valgfaget esport bruger vi vores esportlokale, hvor vi har højt til loftet, god akustik, projektor mv.

Kreativt lokale

Vores kreative lokale rummer masser af materialer, drejebænke osv. så kreativiteten kan folde sig ud. Nogle materialer vil være forbeholdt linje- og valgfag, mens andre er til fri afbenyttelse i fritiden også. 

Dagligstue, værelser og gange

I dagligstuen kan du opholde dig i fritiden, spille spil, pool og meget andet.

Værelset er din base, og rammerne på gangene omkring lægger op til masser af hygge og samvær med dine efterskolekammerater. Værelserne kan du læse mere om her.

På vores 3d rundvisning kan du bevæge dig rundt på skolen og se, hvordan det hele ser ud, eller du kan besøge os ved at booke en rundvisning.