Værdier og Vision

Værdier der er noget værd!

Vesterbølle Efterskole blev tilbage i 1983 startet af en række kristne børne- og ungdomsorganisationer, bl.a. KFUM Idræt, KFUM og KFUK Danmark med flere. De bygger alle på et folkekirkeligt værdigrundlag, som vi implementerer i vores hverdag på efterskolen. Det betyder, at vi vægter værdier som ligeværd, tolerance og ansvarlighed – værdier som er de bedste byggesten til et fantastisk fællesskab og ikke mindst efterskoleophold.

Vi er en efterskole med plads til alle uanset ståsted og trosretning. Du bliver mødt ligeværdigt, ligesom vi forventer, at du møder andre ligeværdigt. I undervisningen, på vores rejser og i alt hvad vi gør, medvirker vores værdier til, at Vesterbølle er et rart sted at være, og du får rum til at finde din unikke plads i fællesskabet.

Vision 2025

På Vesterbølle Efterskole arbejder vi hele tiden på at blive endnu bedre til det, vi gør. Frem mod 2025 har vi derfor nogle helt konkrete mål og ønsker, som er formuleret i vores vision 2025.
 
Vi vil være en attraktiv, robust og tidssvarende efterskole, hvor den enkelte elev trives og har sin plads i det forpligtende fællesskab. Vi ønsker at danne eleverne, hvorfor vi både vægter den boglige undervisning, vores mange linje- og valgfag og fællesskabet højt.

På Vesterbølle Efterskole vil eleverne blive mødt af engagerede og dygtige medarbejdere og fælles for alle er, at ”du bliver en del af VE – og VE bliver en del af dig!”

Vi ønsker, at udfolde vores værdigrundlag bredt, hvorfor Vesterbølle Efterskole skal være synlig og tilgængelig for alle potentielle elever.

Fundamentet og grundstenen for vores vision er vores værdigrundlag.