Ansatte

Martin Diget Aamann, Forstander

Martin Diget Aamann, Forstander

Udover at varetage sine opgaver som forstander står Martin bl.a. for undervisning i ugens aktuelle nyheder. Martin holder sig sund med svømning og er desuden stor fan af naturen og friluftslivet. Således er Martin også manden, der engagerer sig i stort og småt inden for FDF.

Rasmus Hedegaard, Afdelingsleder & Pedel

Rasmus Hedegaard, Afdelingsleder og bygningsansvarllig

Rasmus er afdelingsleder og har ansvar for skolens bygninger og faciliteter. Han varetager også en del af undervisningen i volleyball, hvor han ofte hjælper til, at pigerne får metal med hjem fra stævner. Med stor interesse deltager han også i ture og rejser.

Marie Egedal Christensen, Lærer

Marie Egedal Christensen, Afdelingsleder

Marie er afdelingsleder og arbejder med en bred vifte af opgaver i relation til eleverne. Hun er også musiker og indtager ofte pladsen ved klaveret til fællessang. Hun underviser i fagene kor og engelsk. I fritiden boltrer hun sig som FDF-leder og er glad for udelivet.

Hanne Ørsnes Christensen Sekretær

Hanne Ørsnes Christensen, Forretningsfører

Hanne er blæksprutten på kontoret og har helt styr på økonomien og meget andet. Hun er oftest også stemmen, du hører i røret, når du ringer til VE. I fritiden slapper hun bedst af med den daglige flere kilometerlange gåtur med hunden i naturen.

Connie Christensen, Køkkenleder

Connie Christensen, Køkkenleder

Connie sørger for god og alsidig kost til alle og har styr på alt i køkkenet. Hun deler også ud af sin viden, når eleverne har køkkentjans, ligesom hun gerne tager imod opskrifter og menuforslag fra eleverne. Fritiden bruger hun ofte ude i den friske luft i selskab med familien.

Tina Maahn PR/kommunikationsmedarbejder

Tina Maahn, PR/kommunikationsmedarbejder

Tina er ansvarlig for skolens pressearbejde og tager sig af en bred vifte af kommunikationsopgaver, bl.a. web, SoMe, trykte materialer og meget andet. Hun ses ofte med et kamera – også i fritiden. 

Jeanette Bertelsen IT & support

Jeanette Bertelsen, IT & support

Jeanette tager sig af skolens IT og fungerer som supporter for både kolleger og elever, når teknikken driller. Hun står også for at holde alle vores systemer og printere up to date. I fritiden holder Jeanette meget af den friske luft og er en engageret hundetræner.

Martin Rieks, Lærer

Martin Rieks, Lærer

Martin er en haj til det naturvidenskabelige og underviser i matematik og fysik/kemi. Han er også glad for sport og underviser i valgfagene fodbold og badminton. Martin er også manden, der får skemaet til at gå op, så alle er glade og tilfredse.

Andreas Hosbond, Lærer

Andreas Hosbond, Lærer

Andreas er en del af teamet på SPOT10 og underviser i engelsk. Han underviser også i musik, hvor han nørder særligt med sin guitar. Han er vild med filosofi og sprog og i fritiden skriver han sange, optræder og spiller med sit band til festivaler.

Louise-ansat-vesterbølle-efterskole

Louise Nygaard Butler, Lærer

Louise underviser i de boglige fag matematik og tysk. Louise er tidligere elitehåndboldspiller og garanterer eleverne sved på panden i flere af vores idrætsfag. Hun er også en dygtig skiløber og er selvfølgelig med på løjperne, når vi tager på skitur. I fritiden holder hun også af at være aktiv, bl.a med løb.

Else Laursen, Lærer og vejleder

Else Laursen, Lærer og vejleder

Else underviser i dansk og engelsk samt i valgfaget madkunst, hvor hun tryller de lækreste sager frem. Hun er også vejleder og står for praktikforløb og meget andet. Else er ikke bleg for at sætte gang i en omgang folkedans, og når muligheden er der, rejser hun gerne ud i verden.

Allan Simonsen, Lærer

Allan Simonsen, Lærer

Allan underviser i fagene matematik, fysik/kemi og volleyball. Når volleydrengene er til stævner, kæmper Allan med stor gejst sammen med dem fra sidelinjen. I fritiden er Allan også sportsinteresseret og har helt styr på ugens fodboldkampe og ikke mindst odds.

Anja Hoff Mølgaard, Lærer

Anja Hoff Mølgaard, Lærer og vejleder

Anja er vejleder og underviser i dansk og tysk. Hun folder sig også ud i vores kreative linje- og valgfag som bl.a. keramik og glaskunst. Fritiden tilbringer hun gerne i bevægelse – enten i løb eller på mountainbiken. Hun vægter også det sociale liv sammen med familie og venner.

Jesper Tranholm Madsen, Lærer

Jesper Tranholm Madsen, Lærer

Jesper underviser i medborgerskab, naturfag, idræt samt rytmisk musik. Jesper er musikmand helt ind til benet og står derfor også for vores soloundervisning. I fritiden tager han med sit band ud og giver den gas til fester og arrangementer, og så spiller han volleyball.

Maya Elisabeth Rathkjen, Lærer

Maya Elisabeth Rathkjen, Lærer

Maya underviser i dansk, engelsk, kulturfag, yoga og skriveværksted, som er faget, hvor hun folder de skriftlige genrer ud på kreativ vis. Maya er vild med natur, bøger, musik, at grine højt, løbe og spise chokolade. Hun bor i Vesterbølle med sin familie.

Rasmus Skannerup Hansen, Lærer

Rasmus Skannerup Hansen, Lærer

Rasmus underviser i dansk, kulturfag, idræt, esport og så sidder han ved tangenterne til vores sangtimer. Musik og håndbold fylder meget i fritiden, ligesom interessen for esport selfølgelig har en plads – særligt LoL og CS:GO. 

ansat-vesterbølle-efterskole-julie

Julie Bak Jensen, Lærer

Julie underviser i fagene matematik, fysik og engelsk. Hun står også for linjefaget outdoor, og har derudover valgfagene klatring og rytmisk gymnastik. Fritiden nydes gerne med gymnastik, spikeball, strik eller i naturen – og endnu bedre hvis det er i selskab med familie eller venner.

Michael Hoffmann Mikkelsen, Lærer

Michael underviser i SPOT10 og brænder for dansk og kulturfagene. Han underviser også i valgfagene skriveværksted og friluftsliv, mens musikken spiller en stor rolle i fritiden – det kan både være at sidde ved klaveret eller at sætte en plade på pladespilleren.

Stine Adelskov, Lærer

Stine Adelskov, Lærer

Stine underviser i fagene dansk og engelsk. Hun folder sig også ud i den kreative afdeling i valgfag som fx kreativt design. Fritiden bruger hun gerne som frivillig i KFUM/K, hun elsker at rejse, og så bruger hun tid på kreative sysler som strik og andre kreaprojekter.

Christina Lykkegaard Vestergaard, Lærer – På barsel

Christina Lykkegaard Vestergaard, Lærer

Christina er dansklærer og underviser også i dansk som andetsprog,
medborgerskab samt idræt. Af valgfag boltrer hun sig i digital foto og friluftsliv. Når hun har fri, donerer hun både tid og kræfter til frivilligt arbejde, ligesom hun holder af naturen.

Randi-ansatte-vesterbølle-efterskole

Randi Elgaard Kristensen, Lærer

Randi underviser i fagene matematik, fysik/kemi, idræt og medborgerskab. Hun er også kvinden, som sætter eleverne i sving i valgfagene pigefitness og friluftsliv. Fritiden tilbringes gerne ude i naturen eller i bevægelse på cyklen, i svømmetøjet eller i løbeskoene. Desuden bruger hun mange frivillige kræfter i FDF.

Ansat-maria

Maria Lemb Jensen, Lærer

Maria er en del af teamet omkring SPOT10. Derudover underviser hun i valgfagene kagekunst, outdoor og volley. I fritiden spilles der også meget volley, ligesom hendes kreative sysler som strik og syning prioriteres højt.

mathias-ansat-vesterbølle-efterskole

Mathias Maarbjerg Toft, Lærer

Mathias er naturfagsnørd helt ind til benet. Hans specialer ligger i biologi og fysik/kemi. Han underviser i SPOT10, hvor han har fokus på det naturfaglige. Han underviser også i biologi hos Skjalderne, svømning og esport, hvor han har fokus på LoL.

ansat-marie

Marie Hedegaard, Årsvikar

Marie underviser i engelsk og idræt og indgår derudover som ekstra støtte i dansk og matematik. Hun har også valgfagene pigefitness og badminton – i fritiden er hun også glad for badminton, musik og volley, ligesom familie og venner er vigtige ingredienser i Maries liv.

Carsten Møller, Pedelmedhjælper

Carsten Møller, Pedelmedhjælper

Carsten hjælper Rasmus med alle de daglige arbejdsopgaver og underviser desuden i valgfaget badminton. I fritiden er han også sportsinteresseret og følger gladeligt med i weekendens fodboldkampe. Handyman som han er, så har han ofte gang i et lille projekt derhjemme.

Lisbeth Paludan Sarup, Kontormedhjælper

Lisbeth er vores blæksprutte på kontoret og hjælper med mange forskellige opgaver. I sin fritid er hun sammen med familien og er vild med udelivet, hvor hun bruger tid i både have og skov. 

ansat-louise-efterskole

Louise Kirstein Lassen, Kontormedhjælper

Louise er kontormedhjælper og står for indkøb af kontorartikler og meget andet. Fritiden bruger hun sammen med sin mand og deres to hunde. Hun dyrker også sin kreative side med bl.a. hækling og strikning.

Merete Andersen, Køkkenassistent

Merete Andersen, Køkkenassistent

Merete hjælper med madlavningen og sørger for, at der hver dag bliver serveret gode og sunde måltider til alle på efterskolen. Fritiden bruger hun sammen med familien.

Ansat-jeanet

Jeanet Jacobsen, Medhjælper

Jeanet er en del af vores køkkenteam og brænder for madlavning – både på Vesterbølle og i fritiden. Hun holder også af den friske luft og bruger gerne sin energi på roning.

Mona Nielsen, Medhjælper

Mona Nielsen, Medhjælper

Mona er blæksprutten, der går til hånde i køkkenet. Hun står også for andre forefaldende opgaver inden for både rengøring og vedligeholdelse af skolen. Mona er kendt for sine friske bemærkninger og bruger gerne fritiden sammen med familien.

Rikke Jensen, Køkkenassistent

Rikke Jensen, Køkkenassistent

Rikke er en del af køkkenteamet, som står for al skolens madlavning. I fritiden er hun også glad for at lave mad og får ellers tiden til at gå med familien. Rikke er også meget glad for familiens dyr, som tæller både katte, hunde, ænder og mange andre.

Ninette Lykke Mejer, Lærer

Ninette er ansat som timelærer og underviser i valgfaget cheerleading. Ninette har mangeårig erfaring med cheerleading og ruster eleverne til pyramidestrukturer, kast, akrobatik, koreograferede shows og meget andet.