Ansatte

Martin Diget Aamann, Forstander

Martin Diget Aamann, Forstander

Udover at varetage sine opgaver som forstander står Martin bl.a. for undervisning i ugens aktuelle nyheder. Martin holder sig sund med svømning og er desuden stor fan af naturen og friluftslivet. Således er Martin også manden, der engagerer sig i stort og småt inden for FDF.

Hanne Ørsnes Christensen Sekretær

Hanne Ørsnes Christensen, Sekretær

Hanne er blæksprutten på kontoret og har helt styr på økonomien og meget andet. Hun er oftest også stemmen, du hører i røret, når du ringer til VE. I fritiden slapper hun bedst af med den daglige flere kilometerlange gåtur med hunden i naturen.

Tina Maahn PR/kommunikationsmedarbejder

Tina Maahn PR/kommunikationsmedarbejder

Tina er ansvarlig for skolens pressearbejde og tager sig af en bred vifte af kommunikationsopgaver, bl.a. web, SoMe, trykte materialer og meget andet. Hun ses ofte med et kamera – også i fritiden. 

Jeanette Bertelsen IT & support

Jeanette Bertelsen, IT & support

Jeanette tager sig af skolens IT og fungerer som supporter for både kolleger og elever, når teknikken driller. Hun står også for at holde alle vores systemer og printere up to date. I fritiden holder Jeanette meget af den friske luft og er en engageret hundetræner.

Jesper Tranholm Madsen, Lærer

Jesper Tranholm Madsen Lærer

Jesper underviser i medborgerskab, naturfag, idræt samt rytmisk musik. Jesper er musikmand helt ind til benet og står derfor også for vores soloundervisning. I fritiden tager han med sit band ud og giver den gas til fester og arrangementer, og så spiller han volleyball.

Martin Rieks, Lærer

Martin Rieks, Lærer

Martin er en haj til det naturvidenskabelige og underviser i matematik og fysik/kemi. Han er også glad for sport og underviser i valgfagene fodbold og badminton. Martin er også manden, der får skemaet til at gå op, så alle er glade og tilfredse.

Anja Hoff Mølgaard, Lærer

Anja Hoff Mølgaard, Lærer

Anja er vejleder og underviser i dansk og tysk. Hun folder sig også ud i vores kreative linje- og valgfag som bl.a. keramik og glaskunst. Fritiden tilbringer hun gerne i bevægelse – enten i løb eller på mountainbiken. Hun vægter også det sociale liv sammen med familie og venner.

Andreas Hosbond, Lærer

Andreas Hosbond, Lærer

Andreas er en del af teamet på Spot10 og underviser i engelsk. Han underviser også i musik, hvor han nørder særligt med sin guitar. Han er vild med filosofi og sprog og i fritiden skriver han sange, optræder og spiller med sit band til festivaler.

Louise Nygaard Butler, lærer

Louise underviser i de boglige fag matematik og tysk. Louise er tidligere elitehåndboldspiller og garanterer eleverne sved på panden i flere af vores idrætsfag. Hun er også en dygtig skiløber og er selvfølgelig med på løjperne, når vi tager på skitur. I fritiden holder hun også af at være aktiv, bl.a med løb.

Else Laursen, Lærer og vejleder

Else Laursen, Lærer og vejleder

Else underviser i dansk og engelsk samt i valgfaget madkunst, hvor hun tryller de lækreste sager frem. Hun er også vejleder og står for praktikforløb og meget andet. Else er ikke bleg for at sætte gang i en omgang folkedans, og når muligheden er der, rejser hun gerne ud i verden.

Allan Simonsen, Lærer

Allan Simonsen, Lærer

Allan underviser i fagene matematik, fysik/kemi og volleyball. Når volleydrengene er til stævner, kæmper Allan med stor gejst sammen med dem fra sidelinjen. I fritiden er Allan også sportsinteresseret og har helt styr på ugens fodboldkampe og ikke mindst odds.

Randi Elgaard Kristensen, Lærer

Randi underviser i fagene matematik, fysik/kemi, idræt og medborgerskab. Hun er også kvinden, som sætter eleverne i sving i valgfagene pigefitness og friluftsliv. Fritiden tilbringes gerne ude i naturen eller i bevægelse på cyklen, i svømmetøjet eller i løbeskoene. Desuden bruger hun mange frivillige kræfter i FDF.

Maya Elisabeth Rathkjen, Lærer

Maya Elisabeth Rathkjen, Lærer

Maya underviser i dansk, engelsk, kulturfag, yoga og skriv og fortæl, som er faget, hvor hun folder de skriftlige genrer ud på kreativ vis. Maya er vild med natur, bøger, musik, at grine højt, løbe og spise chokolade. Hun bor i Vesterbølle med sin familie.

Marie Egedal Christensen, Lærer

Marie Egedal Christensen, Lærer

Marie er uddannet på musikkonservatoriet, og det mærkes i alle afkroge på hele efterskolen. Marie indtager naturligt pladsen ved mikrofonen eller klaveret til fællessang. Hun underviser i kor og soloundervisning, samt de boglige fag dansk og engelsk. I fritiden boltrer hun sig som FDF-leder og er glad for udelivet.

Stine Adelskov, Lærer

Stine Adelskov, Lærer

Stine underviser i fagene dansk, engelsk og svømning. Hun folder sig også ud i den kreative afdeling i valgfag som fx strik og design. Fritiden bruger hun gerne som frivillig i KFUM/K, hun elsker at rejse, og så bruger hun tid på kreative sysler som strik og andre kreaprojekter.

Heidi Lund Pedersen, Lærer - På barsel

Heidi Lund Pedersen, Lærer

Heidi underviser i Spot10.
Hun underviser derudover i gymnastik, biologi, fitness og outdoor.
Hun har stor interesse for naturen og nyder den friske luft. Fritiden bruger hun bl.a. aktivt i KFUM og KFUK.

Christina Lykkegaard Vestergaard, Lærer – På barsel

Christina Lykkegaard Vestergaard, Lærer

Christina er dansklærer og underviser også i dansk som andetsprog,
medborgerskab samt idræt. Af valgfag boltrer hun sig i digital foto og friluftsliv. Når hun har fri, donerer hun både tid og kræfter til frivilligt arbejde, ligesom hun holder af naturen.

Martin Klaris Madsen, Lærer

Martin Klaris Madsen, Lærer

Martin er uddannet i idræt og spansk. Det spanske er bl.a. blevet praktiseret under ophold i både Spanien og i Peru. Sport, sprog og musik står højt på listen over hans interesser. Martin underviser i matematik, gymnastik, idræt samt i valgfagene spansk, floorball og fitness.

Rasmus Skannerup Hansen, Lærer

Rasmus Skannerup Hansen, Lærer

Rasmus underviser i dansk, kulturfag, idræt, esport og så sidder han ved tangenterne til vores sangtimer. Musik og håndbold fylder meget i fritiden, ligesom interessen for esport selfølgelig har en plads – særligt LoL og CS:GO. 

Lisbeth Paludan Sarup, Kontormedhjælper

Lisbeth er vores blæksprutte på kontoret og hjælper med mange forskellige opgaver. I sin fritid er hun sammen med familien og er vild med udelivet, hvor hun bruger tid i både have og skov. Interesserne tæller også oldgræsk og kirkeliv.

Louise Kirstein Lassen, Kontormedhjælper

Louise er kontormedhjælper og står for indkøb af kontorartikler og meget andet. Fritiden bruger hun sammen med sin mand og deres to hunde. Hun dyrker også sin kreative side med bl.a. hækling og strikning.

Rikke Jensen, Køkkenassistent

Rikke Jensen, Køkkenassistent

Rikke er en del af køkkenteamet, som står for al skolens madlavning. I fritiden er hun også glad for at lave mad og får ellers tiden til at gå med familien. Rikke er også meget glad for familiens dyr, som tæller både katte, hunde, ænder og mange andre.

Merete Andersen, Køkkenassistent

Merete Andersen, Køkkenassistent

Merete hjælper med madlavningen og sørger for, at der hver dag bliver serveret gode og sunde måltider til alle på efterskolen. Fritiden bruger hun sammen med familien.

Connie Christensen, Køkkenleder

Connie Christensen, Køkkenleder

Connie sørger for god og alsidig kost til alle og har styr på alt i køkkenet. Hun deler også ud af sin viden, når eleverne har køkkentjans, ligesom hun gerne tager imod opskrifter og menuforslag fra eleverne. Fritiden bruger hun ofte ude i den friske luft i selskab med familien.

Mona Nielsen, Medhjælper

Mona Nielsen, Medhjælper

Mona er blæksprutten, der går til hånde i køkkenet. Hun står også for andre forefaldende opgaver inden for både rengøring og vedligeholdelse af skolen. Mona er kendt for sine friske bemærkninger og bruger gerne fritiden sammen med familien.

Carsten Møller, Pedelmedhjælper

Carsten Møller, Pedelmedhjælper

Carsten hjælper Rasmus med alle de daglige arbejdsopgaver og underviser desuden i valgfaget badminton. I fritiden er han også sportsinteresseret og følger gladeligt med i weekendens fodboldkampe. Handyman som han er, så har han ofte gang i et lille projekt derhjemme.

Rasmus Hedegaard, Afdelingsleder & Pedel

Rasmus Hedegaard, Afdelingsleder og pedel

Rasmus er pedel og afdelingsleder. Han kan fikse stort og småt. Han varetager også en del af undervisningen i volleyball, hvor han ofte hjælper til, at pigerne får metal med hjem fra stævner. Med stor interesse deltager han også i ture og rejser.

Ninette Lykke Mejer, Lærer

Ninette er ansat som timelærer og underviser i valgfaget cheerleading. Ninette har mangeårig erfaring med cheerleading og ruster eleverne til pyramidestrukturer, kast, akrobatik, koreograferede shows og meget andet.