Volleyball Efterskole

Plads til alle og udfordringer til alle niveauer

Volley er en populær sport på Vesterbølle Efterskole, og vi har en lang og stolt tradition for at skabe gode resultater. Vi er en efterskole med masser af idræt og tilbyder både volley som linje og som valgfag.

Du kan være med hos os uanset, om du har spillet volley på højt niveau eller aldrig prøvet spillet. Vi tilrettelægger undervisningen så du bliver udfordret på dit niveau. Dit individuelle niveau styrkes, og du udvikler dig til en stærk holdspiller, der tør tage ansvar.

Vi deltager i de Nordjyske Mesterskaber, som er et kvalifikationsstævne til DM for efterskoler. Derudover deltager vi i Forbundsmesterskabet, et efterskolestævne samt et til to klub grand prixer. Til disse stævner spiller vi i niveaudelte hold. Alle spillere får mulighed for at deltage i mindst 2 stævner. 

 

Volley som linje eller som valgfag

På linjen du får en time mere om ugen til at dygtiggøre dig i volley.

I den time vil vi arbejde med det fysiske, taktiske og tekniske. Vi har vores fitnesslokaler til rådighed, hvor der vil blive sammensat et program, der styrker spring og slagkraften.

Vi vil gå i dybden og arbejde med teknikken i de enkelte slag og arbejde med taktik og møde forskellige spilsystemer.

Ud over den ekstra ugentlige time vil der være 2-3 linjefagsdage, hvor du vil få oplevelser, viden og erfaring, der vil flytte dig som volleyspiller.