Esport Efterskole

Vi var den første efterskole med esport

Vesterbølle Efterskole i Nordjylland var den første esports efterskole i landet til at sætte esport på skoleskemaet – og det er vi stolte af. Vi har altid taget esporten seriøst og været fascineret af, hvor meget vi kan lære af den sportsgren, som esport faktisk er.

I dag tilbyder vi esport både som linje og som valgfag, så du selv kan vælge, hvor meget esporten skal fylde i dit skema.

På Vesterbølle får du mulighed for at blive endnu bedre til strategi, kommunikation og teamwork, når du vælger en efterskole med esport-linje. I vores inspirerende esportslokale kan du opsætte din egen computer og spille sammen med dine efterskolekammerater.

SĂĄdan fungerer undervisningen i Esport

En e-sport efterskole er for dig, som vil mere med dit spil. Derfor tilbyder vi dig en ambitiøs undervisning indenfor esport, hvor både den praktiske og den teoretiske del vægtes højt. I undervisningen møder du undervisere, som selv har været professionelle eller semiprofessionelle udøvere.

Du kan forvente at få trænet dine kompetencer og viden inden for:

  • Strategi
  • Kommunikation
  • KonflikthĂĄndtering
  • Teambuilding & samarbejde
  • Analyse & evaluering
  • Computerspilsafhængighed
  • Sund livsstil og fysisk træning
  • Esportsbegrebet
  • Og meget, meget mere!
 

CS:GO og LoL som linje

På Vesterbølle Efterskole kan du vælge esport som valgfag eller som linje. På linjen spiller vi CS:GO og LoL, og vi sørger for, at du kommer på et hold, som har optimale forudsætninger for at dygtiggøre sig. Her tager vi både udgangspunkt i rank, det sociale og samarbejdet på holdet.

Når du har esport på efterskolen, har du rig mulighed for også at træne uden for undervisningstiden, da dit hold altid er samlet under samme tag. Udover de ugentlige skemalagte lektioner i esport skal du påregne at bruge tid på træningskampe og turneringskampe.

Vi vurderer løbende vores undervisningstilbud inden for esport samt behovet for at udvide undervisningen til at omfatte andre computerspil end ovennævnte. På den måde vil du altid opleve et attraktivt udbud af undervisning inden for esportens verden.

 

E-sport er ogsĂĄ for piger!

Ja, piger kan også sagtens interessere sig i esport. Sportsgrenen tiltrækker traditionelt set flest drenge, men det udelukker bestemt ikke piger. Pigerne har samme forudsætninger som drengene for at blive dygtige. Så er du pige og har interesse for esport? Så hold dig ikke tilbage!

Som en af de få e sport efterskoler i Jylland sætter vi fokus på, at esporten ikke tilhører et bestemt køn. I esport oplever vi nemlig, at piger og drenge byder ind med forskellige styrker, hvilket ofte giver en fantastisk dynamik og en bedre præstation på holdene.

Esport pĂĄ dit niveau

På Vesterbølle har vi ikke optagelsesprøve, da vi har hold for alle niveauer. Derfor kan du sagtens vælge esport som valgfag, uanset hvilket niveau du er på.

Hvis esport på Vesterbølle Efterskole har fanget din interesse, så anbefaler vi, at du kommer og besøger os til en af vores besøgsaftenener.

Læs mere om, hvordan esport på efterskole blev en realitet her, eller tjek Gaming.dk for nyheder inden for esport og gaming.

 

 

Efterskole med esport er et populært valg hos unge

Ordene e-sport efterskole og idrætsefterskole var for få år siden nærmest fremmedord. Nu er det et populært fag hos os, og mange andre skoler har også taget esporten til sig.

Hos os handler det både om at blive en bedre gamer sammen med sit hold – og om at fremme det sportslige inden for esporten.

 

Hvad kan du forvente af en gaming efterskole?

Som gamer efterskole deltager vi selvfølgelig i turneringer og LAN-events som eksempelvis Esportligaen, EDU Cup, Reload Masters og The Party Next Generation. Skoleåret krydres på samme måde med en række gæsteundervisere, som er specialiserede inden for gamingemner.

På Vesterbølle kan du forvente en undervisning i esport, hvor både indhold og mål er veltilrettelagt og på et højt fagligt niveau. Vores undervisere er professionelle inden for gaming og digitale medier, og de bliver løbende videreuddannet inden for esport.