Spansk

Lær spansk på efterskole

I valgfaget spansk på begynderniveau får du en introduktion til det spanske sprog og får basale sproglige og grammatiske færdigheder. 

Du kommer til at arbejde med historiske begivenheder og nutidige temaer og får et indblik i spanske og latinamerikanske kultur- og samfundsforhold.

Du får også kendskab til ungdomskulturer i de mellemamerikanske lande, herunder El Salvador, som er en af vores rejsedestinationer. Læs mere om vores rejser her.

Spansk på efterskolen er for alle med lyst til at lære sproget – du behøver altså ikke at vælge rejsen til El Salvador for at tage spansk som valgfag.

Undervisningen i spansk

Undervisningen varierer mellem individuelt arbejde, arbejde i par, gruppearbejde og fælles undervisning i klassen. Praksisøvelser er gennemgående i undervisningen og er afgørende for, hvor meget du rykker dig i det spanske sprog. Valgfaget i spansk kræver derfor, at du deltager aktivt og har mod på at lære nyt.

I undervisningen arbejder vi med grammatik, opbygning af ordforråd, udtale, sproglig forståelse og læren om forskelle og ligheder mellem dansk, spansk og engelsk.

Spansk som valgfag på Vesterbølle Efterskole