Vi vægter bæredygtighed
Som en del af vores vision har vi fokus på bæredygtig udvikling, og det afspejler sig også i vores kostpolitik.
Vi forsøger bl.a. at prioritere bæredygtighed i vores valg af råvarer og i selve tilberedningen.
Der serveres en varieret og sund kost med grøntsager og frugt hver dag. Så vidt muligt er alt bagværk hjemmebagt, og der bruges groft mel og kerner.
Der kan tages særligt hensyn til elever med særlige kostbehov. Dette aftales nærmere med køkkenpersonalet.
Eleverne engageres i alle dele af madlavningen og hjælper til i køkkengrupper i en uge i løbet af skoleåret.
Det betyder, at eleverne sammen med køkkenpersonalet, under hensyn til skolens kostpolitik, er med til at lave ugens kostplan og udføre den. Målet er, at alle elever får mulighed for at være med i processerne omkring tilberedning i såvel den varme afdeling, i bageriet, i pålægsafdelingen, i skrællerummet og også i opvasken.
