Fodbold

Fodbold på efterskole udvikler din spillestil!

Når du spiller fodbold på efterskole, vil du opleve, at din fysiske form og kondition bliver udviklet og forbedret. Der er fokus på progression i træningen, således at der hele tiden bygges ovenpå dit nuværende niveau og din spillestil. Vi arbejder med både tekniske færdigheder, spilforståelse, løbemønstre og det at være del af et hold. 

Hos os er der plads til alle, der har lyst til at spille fodbold, både øvede og nybegyndere kan være med! Valgfaget fodbold er delt i pigefodbold og drengefodbold og er et fag, der kan vælges i årets “lyse” måneder. Vi træner 2 timer udendørs og i al slags vejr.

 
Fodboldtræning med spilleglæde, holdånd og fælles oplevelser

Vi forventer, at du deltager i fodboldtræningen med iver og entusiasme, således at alle oplever fodboldens stemning og intensitet, samtidig med at kammeratskabet er i top. I valgfaget fodbold har vi fokus på, at alle skal have gode oplevelser på banen. Vi går op i fairplay og ser alle som nøglespillere på holdet.

Du vil opleve at spille på mange forskellige positioner på fodboldbanen. Du kommer derved til at udfordre dig selv og øge din spilforståelse. Som elev har du mulighed for at komme med input til træningen i form af både taktiske og tekniske øvelser. Du har også mulighed for at kombinere fodboldtræningen med andre relevante valgfag, eksempelvis fitness eller løbetræning.

Vælg fodbold og kom i boldform!

Foreningslivet spiller for mange elever en stor rolle både før, under og efter et efterskoleophold. Hvordan balancerer du at spille fodbold på efterskole, hvis du også spiller i klub derhjemme? Du kan her læse et par råd fra DBU om, hvordan du og din klub kan gribe det an.

Er du generelt til sport, så har du masser af muligheder på Vesterbølle – tjek idræt på efterskolen.

Fodbold som valgfag på Vesterbølle Efterskole
Fodbold som valgfag på Vesterbølle Efterskole