Efterskolernes Aften 2024

Efterskolernes Aften onsdag d. 10. januar 2024 kl. 18-21

Efterskolernes Aften på Vesterbølle Efterskole 2024 er dagen, hvor du har alle tiders mulighed for at opleve Vesterbølle Efterskole. Vi åbner dørene og viser hele vores efterskole frem.

Vores elever sørger for, at du og dine forældre får en rundvisning, og du hører om, hvordan det er at gå på Vesterbølle Efterskole.

Du møder også vores lærere, som kan svare på store og små spørgsmål om undervisning, økonomi, eller hvad du nu har brug for at vide mere om.

Rundvisning på Efterskolernes Aften 2024

Vores forstander tager godt imod dig og dine forældre og fortæller kort lidt om efterskolen. Derefter sørger vores elever for en rundvisning, og du får mulighed for at snuse til vores mange linjefag, valgfag og aktiviteter undervejs. Du kommer forbi vores “valgfagsvæg”, som giver et overblik over alle vores mange linje- og valgfag, og hvad de går ud på.

Du får set skolens faciliteter, fx musiklokalet, hallerne, undervisningslokaler, fitness og ikke mindst vores skønne friluftsfaciliteter med bålhytte, vildmarksbad, klatretårn og meget andet.

Du kommer også forbi værelserne, og vores elever fortæller om, hvordan det er at bo her på Vesterbølle, hvordan det fungerer med værelseskammerater osv. Måske har du eller dine forældre spørgsmål undervejs, og vores elever er ofte de bedste til at svare på mange af dem. Det kan være helt lavpraktiske spørgsmål om fx. tøjvask, måltider, skema, weekender mv.

Personlig samtale

Vores lærere står derefter klar til en snak med dig og dine forældre. Her får du flere informationer om skolens baggrund, dagsrytmen, den boglige undervisning, skema, husorden, rejser, arrangementer og ikke mindst økonomi.

Har du brug for at vide mere om noget fagspecifikt eller lignende, så forsøger vi at sætte dig i kontakt med den medarbejder, som bedst kan hjælpe dig med dine spørgsmål. Alternativt kan du evt. blive ringet op efter dit besøg.

Tilmelding

Hvis du allerede ved besøget på Efterskolernes Aften beslutter dig for, at Vesterbølle Efterskole er den helt rigtige efterskole for dig, så mangler du bare at udfylde en tilmeldingsblanket. Der kan være rift om elevpladserne hos os, og vi opretter venteliste i fald, det er nødvendigt. Her er det tilmeldingstidspunktet, der kan være afgørende for, om du får tilbudt en plads.

Samtidig er det selvfølgelig vigtigt, at du er afklaret med beslutningen og bruger betænkningstid, hvis du har brug for det.

Besøg os på et andet tidspunkt

Hvis du ikke har mulighed for at besøge os til Efterskolernes Aften, så kan du altid booke et besøg på et andet tidspunkt.