Cheerleading

Hvis du er til gymnastik, spring og dans

Cheerleading tager udgangspunkt i elevernes erfaringer, særligt med spring, men alle kan være med. Sporten udvikler sig hele tiden og er nu meget præget af spring og teknikker fra springgymnastikken. Tidligere var sporten mest præget af dans. Hvis du vælger cheerleading på Vesterbølle Efterskole, kan du forvente, at indholdet er en blanding af de to sportsgrene kombineret med traditionerne i cheerleading. Det betyder, at du kan forvente at blive udfordret på styrke, koordinations- og samarbejdsevner. Vi laver pyramidestrukturer, kast, akrobatik, koreograferede shows og meget andet.

Sjov og anderledes sport

Det er en sjov sport, og traditionen tro kommer de velkendte pomponer til at udgøre en festlig del af valgfaget på efterskolen.
Valgfaget støtter på en sjov og anderledes måde op om efterskolens øvrige idrætsaktiviteter. Holdet forventes at bakke op på bedste vis, når f.eks. volleyholdet deltager i diverse mesterskaber. Det er også planen, at holdet skal krydre den årlige gymnastikopvisning.

Du kan også forvente at optræde med shows i andre sammenhænge. Vi har eksempelvis lavet opvarmningsshow på Viborg Stadion inden superligakamp.

Cheerleading som valgfag på Vesterbølle Efterskole